De hade döpt valpen till Elin

fb_img_1475514959445 img_20161002_213958

 

Symetra Tour tävlingen Murphy USA Shootout i El Dorado är över. Jag hade en väldigt tuff dag på banan under första dagen. Lyckades skaka av mig det till andra rundan och landande på scorerna 81 och 74. Mystic Creek Golf Course som vi spelade var en av de tuffaste banorna jag någonsin spelat. Alla greenerna var toppiga och stenhårda. Om du kom nära kanten så rinner bollen av green och ner i ett en avrinningsyta och vips så ligger bollen 15-20 meter längre ner och konsekvensen blir en svår chip tillbaka. Vid flera tillfällen såg jag tjejer som chippa från en sida av till den andra av eftersom det var så svårt att få stopp på bollen. Då ska ni veta att detta är spelare som spelar på LPGA touren i vanliga fall. Det är så lärorikt och tufft mentalt för du får aldrig slappna av. Jag tampades med en fade (när bollen skruvar sig från vänster till höger) under första dagen och kunde inte få kontroll på min bollbana, vilket brukar vara min styrka. Dessutom var det fyra veckor sedan jag hade spelat tävling vilket märktes på det mentala. Jag trodde att det bara skulle gå att vrida på strömbrytaren för att vara fokuserad, avslappnad och målmedveten, precis så som jag gjorde på LPGA-kvalet. På den här tävlingsnivån är det så små marginaler, allt måste vara på topp annars är du inte med på banan. Lika viktigt som att vi tränar på teknik timme ut och timme in på rangen är det att jobba med den mentala biten. En lärdom som jag tar med mig. Andra dagen var det en helt annan Elin som gav sig ut på banan. Jag är jättenöjd med mitt spel under andra rundan trots att jag inte klarade cuten. Jag vet att jag blir bättre för varje gång jag får möjlighet att spela på dessa tuffa banor och jag ser fram emot att få spela den här banan igen.

Nu är det ungefär 10 dagar tills jag ska spela nästa tävling. Det är en tävling som går av stapeln på samma bana som jag vann på tidigare i somras. Många goda minnen därifrån. Tävlingen är i Orlando, Florida. Förhoppningsvis så har stormen med allt oväder dragit över innan jag kommer dit..

Elin och Elins första möte! Men hur söt?!?!
Elin och valpen Elin träffas! Men hur söt?!?!
Efter två timmar senare var detta den bästa kycklingen jag någonsin ätit!!
Efter två timmar senare var detta den bästa kycklingen jag någonsin ätit!!

Som jag berättade innan så bodde jag hemma hos Leanne, Cliff, Preston och Payton. En kväll hade familjen bjudit hem några av deras vänner. De tog med sig sin 8 veckor gamla valp. De berättade att deras lille valp hade fått namnet Elin!!!!! En vecka innan jag kom hade min värdfamilj berättat om mig och att jag hette Elin, ett väldigt ovanligt namn här i USA. De kände direkt att Elin blir ett perfekt namn på deras lille valp. Elin och jag hängde hela kvällen …

Dags att slå ut på första Tee.
Dags att slå ut på första Tee.
Bästa caddie jag någonsin haft!!
Bästa caddie jag någonsin haft!!

Preston, familjens 14-åriga son kom ut till banan och hjälpte mig cadda. Preston fick många komplimanger och kommentarer under hela veckan. Han gjorde ett kanonjobb. Preston såg till att klubborna var på plats vid min boll när det var min tur att slå. Under vårt 10 hål, sänker Hannah Collier en 15 meters putt då går Preston fram till henne och gör high five. Det fick verkligen oss alla att skratta i bollen. (det ska tilläggas att jag aldrig sett en annan caddie göra high five med en annan spelare än sin egen). Helt fantastiskt och vilken publik vi drog. Flera av Prestons kompisar kom ut för att se oss spela, eller vem vet – de kanske kom för att se sin kompis vara caddie  : )

Jag vill också passa på att gratta denna brud som bara tar touren med storm. Madelene Sagström vann med 2 slag. Jag och Madde var 2 av tre tjejer som gick på Riksidrottsgymnasiet tillsammans i samma klass. Det är alltid lika skoj att ses. Madde vinner Order-Of-Merit listan iår för Symetra med hästlängder. Min säsong har inte på något sätt varit lika bra som Madde's och jag försöker lära så mkt som möjligt av henne. Men när hon säger att Elin din attityd och sätt att se på saker kommer alltid berörda mig då blir jag så glad och jag får hopp!! TACK
Jag vill också passa på att gratulera denna brud som tar touren med storm. Madelene Sagström vann med 2 slag. Under tre år var det jag, Madde och Therese Larsson som var de tre golftjejer som gick i samma klass på Riksidrottsgymnasiet i Ljungbyhed. Det är alltid lika skoj att ses. I år vinner Madde Symetra Tourens Order-of-Merit med hästlängder. Jag når ännu inte upp till samma nivå som Madde men jag försöker alltid lära mig så mycket som möjligt av henne. Men när hon säger -Elin din attityd och ditt sätt att se på saker kommer alltid beröra mig, då blir jag så glad!! TACK Madde

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s