Till vinnaren – en Scotty Cameron!

För er som missat så hade jag min egna tävling igår. På min hemmaklubb Falkenbergs Golfklubb anordnade jag en tävling – Elins Sponsortävling. Som ni alla förstår så behövs det finansiell hjälp för att kunna spela på touren i USA. Vid en förfrågan i vintras så var klubbens styrelse väldigt tillmötesgående och lät mig nyttja banan för att kunna genomföra min egna tävling. Alla intäkter från tävlingen kommer att gå till mina utlägg på touren, såsom anmälningsavgifter, bensin, tränare osv, men ni ska veta att jag försöker hela tiden hålla nere på mina kostnader.

img_5904

På tävlingsdagen åkte jag, min bror och mina föräldrar upp till klubben 6.15  för att sätta upp vimplar, banderoller och skyltar ute på banan. Eftersom tävlingen var shotgunstart kl 8.30 kom nästan alla deltagarna samtidigt. Startkort skulle delas ut, alla fick fria rangebollar att slå ut innan start och sen gick alla ut till respektive hål. Det var totalt 33 spelare i 11 bollar. Singeltävling med poängbogey och lagtävling där de två bästa resultaten i bollen räknades ihop. På 8:an (korthål) stod jag och spelade med varje lag. Jag var en Joker där laget fick möjlighet att välja mitt resultat på hålet, om de ville. På alla korthål (4 st) var det pris till närmst flagg och vi hade även längsta drive för herr och dam på 11:an. Så även om du inte spelade på topp fanns det möjlighet att ta hem närmast hål eller längsta drive samt att du kanske tillhörde vinnande lagscore.

img_6220

Eftersom vi hade shotgunstart körde min far runt och serverade kaffe och fralla från golfbilen, vilket var mycket uppskattat. Efter några timmar kom alla in samtidigt och då fanns min mamma som till sin hjälp hade Magdalena Muotka som är en fena på GIT. Snabbt knappade de in alla resultaten som vi snabbt kunde presentera i samband med lunchen, som ingick i startavgiften, till alla deltagare. Under kaffet hade jag en kort presentation om mitt kval och vad som händer nu i höst.

img_6143

Sedan det blev klart att jag skulle ha en tävling har jag genom generösa sponsorer fått ihop startkit och ett jättefint prisbord. För mig var det en fantastisk känsla att få dela ut alla dessa fina priser till deltagarna som ville vara med på min tävling. Det här var första året jag hade tävlingen – men inte den sista! Att genomföra en tävling är inget man klarar av själv och jag är så tacksam för alla som på något sätt hjälpt mig så att det slutligen blev en riktigt bra tävling. Vi fick en fantastisk dag på klubben, bra väder, väldigt god mat, kanonfin bana och alla verkade nöjda.

img_5909

Tack till alla sponsorer som bidragit på olika sätt för att göra det här möjligt. Inger Larsson gick hem som vinnare på fantastiska 40 poäng och kammade därmed hem första priset – en Scotty Cameron putter!!

Ännu ett tack till er alla!! Det var så roligt att träffa er alla. Tack!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s