Hemma på mammas gata!

Äntligen tillbaka i Sverige!! Jag ska vara här i tre veckor främst för att uppdatera mitt visum men också för att arrangera i den första upplagan av Elin Arvidsson Sponsortävling. Idén startade i januari i år och efter ett möte med golfklubbens styrelse fick jag den här fantastiska möjligheten.

På söndag går tävlingen av stapeln, kl 8.30 är det shotgunstart och jag tycker det är så roligt med alla som har anmält sig. Jag vill också passa på att tacka till alla som har sponsrat på ett eller annat sätt. Tack till PwC Sverige, Svenska Cellulosa AB (SCA), Svenska Handelsbanken, Laxbutiken Heberg AB, FootJoy, Falkenbergs Elinstallation AB, Bröderna Johansson, Falkenbergs Terminal, Profilbollen.se, Wernersson Idé, Lolina-L, Bildmakarn/Grafika, Falkenbergs Golfkrog PakDee, Active Golf, SIA Glass AB, Klockmäster Falkenberg, Carlsberg, Skrea Bilverkstad och Falkenbergs Golfklubb. Utan er hade det aldrig blivit någon tävling.

Nu till vad som hänt under de dagar jag har varit hemma i Skrea. Jag tänkte att det är enklare om jag berättar med bilder vad som hänt.

Landade på Kastrup den 30 augusti och jag hinner inte ut från flygplatsen förrän Hallands Nyheter ringer och vill göra ett reportage. Självklart att jag ställer jag upp på det! Dagen efter möter jag sportreportern Anders Flink och fotografen Ola Folkesson uppe på klubben. Ett trevligt samtal och några foton som resulterade i ett mycket bra reportage i tidningen. Gud vad jag uppskattar när folk är proffs på vad de sysslar med! Anders och Ola tillhör dem.

Här kan du läsa hela artikeln från Hallands Nyheterscreenshot_2016-09-03-19-01-44

 

img_20160902_190305
Jag har också passat på att spela en av mina favoritbanor, Falkenbergs Golfklubb. För mig finns det inget som slår nio snabba hål på kvällen när solen börjar gå ner. Vilken lyx att nästan ha banan för sig själv. Under första veckan drog jag ner ordentligt på träningen för att ge kroppen den vila som den behöver efter några riktigt hårda och tuffa veckor. Det är då jag förstår hur mycket jag gillar vad jag gör när det redan efter några dagar börja krypa i kroppen och längtan till att få spela och träna.
img_20160901_134555
En annan plats som jag gärna besöker är stranden och havet i Falkenberg. Fattar nu hur lyckligt lottad jag har varit att få växa upp i den här miljön. Jag har varit där flera gånger under den här veckan eftersom det är helt magiskt där!

 

screenshot_2016-09-01-12-56-52
Här behövs inget gym, jag har ju stranden!!
DCIM100GOPROGOPR0902.
Mina nya MyJoys hade anlänt till Sverige från FootJoy och de satt som en smäck! Svenska flaggan på ena sidan och ELIN på andra. När jag var mindre gick vi ibland ner till stranden för att chippa och slå bunkerslag. Förra veckan passade jag på när ingen var där.

img_20160904_145042

img-20160907-wa0005
I förrgår kom min amerikanska kompis Kim. Hon ska vidare till Frankrike för att spela majorn Evian Championship.  Vi stack ner till Halmstad GK för att spela Norra banan tillsammans med min bästa kompis från gymnasiet Therese Larsson. Vi hade så roligt!! Vilka härliga människor jag har i min vänskapskrets! Guld värda! Ett stort TACK till Tylösand, banan var i kanonskick och fantastiskt god mat. Jag kan verkligen rekommendera alla att åka ned i höst och spela banan. Jätteroligt!

img_20160907_220950

Denna vecka börjar VM i Amatör Golf, Texas Tech University är den enda skolan som har med två stycken spelare. Tre tjejer och tre pojkar spelar för Sverige och vi ställer upp med två killar. GO TECH!! Wreck Em.
Denna veckan börjar World Amateur Team Championship och det spelas i Mexiko. Varje land skickar tre tjejer och tre killar för att göra upp om medaljerna. Min förra skola, Texas Tech University, är den enda skolan som har med två spelare. Två svenska killar, Hannes Rönnblad och Fredrik Nilehn, vilket visar på skolans spelstandard. Guns up – GO TECH!! Wreck Em.

Slutligen till alla er som har anmält er till min tävling – söndag kommer bli en kanondag! Det ska bli såååååå roligt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s