Ett stort tack till er alla därute!

 

Jag och de söta småbrudarna som jag får möjlighet att bo hemma hos denna vecka. De tycker att jag liknar Elsa i Frost …

First thing first, Ett stort TACK till er alla!

Jag vill tacka och bocka för alla fina, upplyftande och motiverande kommentarer som jag har fått på Facebook och mail sista veckan. Ni ska veta hur mycket jag uppskattar det. Förra veckan var nog en av de tuffaste under hela den här säsongen. Efter tävlingen ville jag helst bara fly från verkligenheten och dra ett täcke över huvudet.

Några dagar senare pratade jag med min mentor Bart Reagor. Bart är en mycket framgångsrik företagare från Lubbock som jag har haft förmånen att få lära känna. Han tyckte inte alls synd om mig (synd är fel ord att använda men jag vet inte hur jag ska förklara det annars). Han såg detta som en utmaning. Bart sa ”många spelare i samma sits som dig kommer att ge upp och strunta i att gå upp imorgon och springa kl 7 – det är nu du har din chans Elin”. Varje gång du fortsätter att hålla dig till din plan, som vi vet kommer ge resultat, kommer du ha ett försprång gentemot de andra brudarna. Bart vet precis hur han ska elda igång mig. Ni förstår ju själva, när en uppumpad amerikan säger dessa ord, som jag vet kommer direkt från hans hjärta, är det bara att hänga på.

Därför har alla dagar denna vecka bestått av 1 timma yoga, mycket bra träning för min höft, 18 håls spel samt golfträning. Jag har skjutit scorerna 71, 69 och 69. Jag har byggt upp mitt självförtroende och tagit hand min kropp. Snacka om att vända ett väldigt lågt tillstånd till något positivt. Obs!! Jag säger inte att man inte ska lyssna på kropp och knopp och chilla när det behövs. Jag lovar jag får in den delen i träningen också men det snackar vi om en annan gång. Tjingeling!

20160802_094755
Intervaller 2 min x 2 min + 5 styrkeövningar med hjälp av kroppsvikt + stretch = måndagens fyspass!
IMG_20160804_104208
Unnade mig själv en helt fantastisk frukost på Pressbox i Bentonville Arkansas. Fem getingar!
IMG-20160731-WA0000
WOW, bara wow!! Ariya Jutanugarn – en tjej på LPGA som förra året missade 10 cuter i rad. Förra veckan vann hon sin fjärde tävling för året som dessutom var majorn Womens British Open – vilken twist!!!

2 reaktioner på ”Ett stort tack till er alla därute!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s