Hot Yoga bra för träningsvärk

emPOWER FootJoy golfskor
Använder mina nya emPOWER FootJoy golfskor. Älskar dem!
FootJoy - Just the BEST!
Stort tack till FootJoy

Här kommer en liten uppdatering om vad som händer denna vecka. Jag står fortfarande som reserv på Symetra Tour-tävlingen som startar på fredag i South Bend, Indiana. Jag vet fortfarande inte om jag kommer med eller ej men jag hoppas in i det sista. Fram tills jag vet hur det blir kan jag istället berätta om vad som hänt sen sist.

Jag bor hemma hos en familj i Grand Rapid, Michigan. Igår ringde telefonen kl 5.20. Jag hade bokat in mig på ett Hot Yoga-pass som startade klockan 6. Det här yoga-passet var precis vad min kropp behövde. Efter mitt förra gympass fick jag världens träningsvärk, det värkte i varenda muskel. Kanske inte så konstigt eftersom kroppen inte riktigt kommit igång sen uppehållet under mina lediga dagar i New York.

Tillsammans med pappan i värdfamiljen och hans 8 ligakompisar fick jag möjlighet att följa med på deras inplanerade utflykt att spela Wuskowhan Players Club. Detta är en mycket, mycket fin golfbana. Banan är inte öppen för greenfeespelare utan du måste vara medlem eller gäst till en medlem annars blir det inget spel. Jag körde dit själv vid 8-tiden så att jag skulle få 3 timmars träningstid innan det var dags för lunch med herrarna och sedan 18 håls spel.

Jag hade 72, en score jag är nöjd med med tanke på att jag startade med två snabba bogies och dessutom att jag aldrig tidigare har spelat banan. Det är väldigt bra träning att gå ut och spela en bana du aldrig varit på förut. Du får verkligen tänka till. Det är stor skillnad mot att spela på sin hemmabana där man känner till varenda del av banan. Ofta har du också lärt dig var du ligger bäst för att spela just ditt spel.

Vilken fantastisk bana Wuskowhan Players Club var! Jag hoppas att jag får möjlighet att komma tillbaka till denna kanonbana någon gång i framtiden. Efter golfen körde herrarna och visade mig Lake Michigan, en av USA:s största sjöar. Vättern och Värnen ligger lite i lä. Väldigt vackert och storleken gjorde att det kändes precis som om det vore havet även fast vi befann oss mitt i USA.

PS. Jag fortsätter att hålla tummarna!

Time for Yoga!!!
Time for Yoga!!!
Rangen på Wuskowhan Palyers Club där alla har sina egna caddies
Rangen på Wuskowhan Players Club – alla har sin egen caddie
Lake Michigan
Lake Michigan – är det verkligen en sjö ..
Lake Michigan
Lake Michigan – nästan som Skrea Strand

 

Skärmavbild 2016-06-16 kl. 19.33.34

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s