Quiet please – vilka fantastiska människor det finns!

Några av våra fantastiska supporters på Cascade Hills Country Club.
Några av våra fantastiska supporters på Cascade Hills Country Club.

Det blev inget spel denna veckan för mig i South Bend. Alla tjejer kom till start och jag fick snällt stanna hemma och träna istället. Jag gjorde en chansning på att nån av de 144 spelarna skulle bli sjuk eller av någon annan anledning inte skulle kunna spela.

Istället bestämde jag och min kompis Kim Kaufman oss för att åka och spela en annan bana. Kim hade missat cuten på sin senaste LPGA Tour tävling som gick i närheten. Efter några telefonsamtal hade vi en tid på Cascade Hills Country Club. Först blev det ett fyspass på 24Fitness som innehöll intervall på löpband, 5 TRX-övningar och en Core challenge. Ingen träningsvärk längre. Därefter körde vi till golfbanan för att lira 18 hål med head pron. En fantastiskt fin bana med grymt bra greener.

När vi kommer till 13:e hålet står där en man som frågar om det är ok att han följer bollen för att se oss spela de sista 5 hålen. Han berättar att han alltid haft en dröm att följa en dampro-spelare på nära håll och dessutom på hans hemmabana. Nu hade chansen kommit. När jag ska slå ut hör jag Kim bryter ihop av skratt. Mannen har under förmiddagen tillverkat sin egna skylt där det står ”Quiet Please” han har också med sig en liten bit rep som han håller upp för att markera så att ingen ska komma för nära oss. Helt fantastisk situation som jag skrattar gott åt när jag tänker på det. Tydligen hade det spridit sig på klubben att vi var där och spelade. Under de sista 3 hålen hade vi en liten karavan av 7 golfbilar som följde vår boll in i mål. Både jag och Kim var väldigt nöjda med att avsluta med varsin birdie! Tack Cascade Hills Country Club för att vi fick komma och spela. Tack även till alla härliga personer som jag möter. Den här händelsen kommer jag alltid bära med mig i minnet med ett stort skratt och stor glädje!!

Nu drar jag till Sioux Falls där min tränare Todd Kolb bor! Det känns nästan som att komma hem. Todd, hans fru och deras barn gör så att jag känner mig som en familjemedlem. Underbara människor!

Vi hörs när jag är där!

Men hur underbart är inte detta??? Älskar det!
Men hur underbart är inte detta??? Älskar det!
Cascade Hills Country Club, Grand Rapid Michigan
Cascade Hills Country Club, Grand Rapid Michigan
Träning på Thousand Oaks i mina Nya emPower FootJoy shoes!
Träning på Thousand Oaks i mina nya emPower FootJoy shoes – tack till FJ – de är super!

2 reaktioner på ”Quiet please – vilka fantastiska människor det finns!

  1. Inger Larsson

    Hej! Det är fantastiskt kul att läsa vad du gör och upplever! Vi sitter ihamnen i Sundsvall på väg till Nordkap vi ska se höga kusten imorgon med golf på Norrfällsvikens golfbana utmed höga kusten sedan drar vi uppåt Umeå, Piteå, Luleå mycket åka ska se midnattssolen! Många kramar faster o farbror

    Gilla

    1. Vad härligt det låter Inger!!! Jag skulle jätte gärna vilja göra den resan en gång i framtiden. Men det är väll ändå morbror och moster som ni är till mig 😉 Inte lätt att hålla koll!! Hälsa alla så gott, mängder av kramar!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s