Lite ledigt från putt och chip

IMG_7411

Som ni vet, ni som följer min blogg, så spelade jag min senaste tävling i Albany, som ligger norr om New York. Eftersom jag skulle passera New York på tillbakavägen planerade mamma och jag in några dagar tillsammans i New York City. Hon kom från Sverige och vi möttes på Manhattan. Det var första gången jag var där men jag kommer med all säkerhet att komma tillbaka. Vilken stad, jag älskar New York och för mig var det väldigt skönt att få en paus från golfen och samtidigt ladda mina batterier. New York har blivit en av mina favoritplatser.IMG-20160606-WA0021f24def54dd6191c1cef05920edd9b5e9

Efter New York tog jag tåget till släktingar i Westport. Våra trevliga amerikanska släktingar lät mig parkera bilen och lämna mina golfklubbor i tryggt förvar i deras hus under våra dagar i NY. Mamma ville inte att jag skulle köra med min bil in till Manhattan, förstår inte varför 😉 Hämtade upp bilen och körde mot Michigan. Efter en 11 timmars bilfärd är jag nu i Grand Rapid, inte så långt ifrån Chicago.

Under en treveckors period spelar Symetra Tour i delstaterna Indiana och Michigan. Tre tävlingar som ligger i närheten av varandra. Min kategori på Symetra innebär att jag inte har en garanterad plats på dessa tävlingarna. Jag är uppsatt på reservlistan och hoppas på att de ringer från Symetra på torsdag eller fredag och säger att jag kommit med. Det är det jag hoppas på.

Det kan tyckas chansartat att köra så långt för att försöka komma med som reserv. Givetvis hoppas jag på en startplats men om det inte blir så får jag ändå tillgång till att träna och fritt boende. I USA måste du vara medlem på en bana för att få möjlighet att slå bollar på rangen.

Är du intresserad av om jag kom med? Kolla in Elin Arvidsson Golf på Facebook för att få mer uppdaterad information.

Håll tummarna!Skärmavbild 2016-06-13 kl. 22.01.54

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s