VINST!!!!!!!

IMG-20160512-WA0007Igår vann jag min första tävling som pro och det känns så skönt. Jag spelade min bästa golf som jag någonsin spelat, 7 birdies och 1 eagle samt 2 bogies. Detta blev en score på 65 slag och jag vann tävlingen med 6 slag. Känslan att signa scorekortet och veta att man vann är obeskrivlig. I helgen kommer jag skriva mer om min vinst, jag ville bara skriva något kort nu! Titta in här till helgen och jag har skrivit mer!!

TACK för alla hälsningar, det värmer så!!

 

En reaktion på ”VINST!!!!!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s