Georgia Southern – Statesboro, GA

Under tre dagar har jag varit i Statesboro, Georgia. Här ligger den skola som jag under hösten 2015 jobbade som volontär på. Jag var coach för Georgia Southerns Women’s Golf team och bodde tillsammans med min gamla assistent coach från tiden på Texas Tech. Här hade jag möjlighet att träna och spela så mycket jag ville och orkade, samtidigt som jag coachade dessa 6 fantastiska tjejer.

Statesboro och hösten 2015 var en väldigt lärorik tid för mig. Jag hade precis missat LPGA tour kvalet och hade revansch i sikte. Här lärde jag mig vad jag behöver för att må bra och prestera så bra som möjligt. T.ex. Under 2 månaders tid tränade jag och spelade jag alltid själv, vissa dagar spelade jag 36 hål med mig själv. Jag trodde alltid att, jag måste vara super super seriös och inte hålla på med ”trams chip-tävlingar” osv. Detta var helt fel för mig (ska tilläggas att alla är annorlunda). Jag behöver sättas i press och tävlingsmoment hela tiden. Därför flyttade jag inte tillbaka till Georgia detta år. Nu är jag bara här för att hämta några saker.

Screen shot 2016-04-27 at 2.06.52 PM

Här ligger Statesboro, 5 timmar norr om Orlando Florida och 40 min från Savannah, Georgia. Savannah som är lite en av favorit hos mig. Visst jag har bott i West-Texas i 4 år, men snacka om kulturchock att bo ”in the deep south” under ett halvt år. I denna del av USA kan man hitta karaktärer som Filip och Fredrik snackar om i sitt första Sommar i P1, från kanske 2008? Gå och lyssna, jag skrattar varje gång. (klicka på länken).

20160425_182736Georgia Southern University har ett av landets bästa träningsområden.

IMG_20160426_191724 Screenshot_2016-04-27-08-02-46

Träning träning träning, skolans träningsanläggning ligger mitt ute i ingenstans, det är så fridfullt och så mörkt på morgon och kväll. Japp, jag är mörkrädd.

20160427_115010

Bilen är numera registrerad i Georgia, istället för Texas. Jag älskar min Mazda 3 och kommer aldrig göra mig av med honom.

20160425_182729

Tvätta, damsuga, packa om, slänga, in med nytt ut med gamalt. Det gäller att ha koll på sina saker när man främst lever ut ur en bil. Mamma och pappa skulle varit stolta en dag som denna! Jag lovar er, här finns allt som behövs för flera veckor på touren. Golfbollar, handskar, peggar, kepsar, solskyddsfaktor, golfskor, allting och inte en av varje.

IMG_20160427_153742

Kortnie, lagets assistent coach. Hon kommer från San Fransisco, gick på college i Fort Worth, Texas Christian University. Kortnie är en superwoman som kommer vara framgångsrik i allting som hon tar sig an. Kortnie är uppväxt med en väldigt stark tro i kristendomen och jag fick lära mig väldigt mycket om hennes tro även fast jag inte är speciellt religiös. Hon är fantastisk.

20160425_183144 20160426_161446

Tack Statesboro!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s