Hong Kong – Kina – NHL – Wisconsin – Gun’s Up – Allt och lite till!

Efter tävling kommer träning! Jag förflyttade mig efter tävling tillbaka till New Smyrna och Sugar Mill Country Club. Jag har under de senaste dagarna tänkt på hur många fantastiska människor jag möter i detta jobb.

– Under tävlingen spelade jag med en tjej som var född i Hong Kong, gick på college på Stanford University och kan allting om datorer som är värt att veta, typ ; )

– Jag spelade också med en tjej som är från Andorra men spelar på den Kinesiska touren. Hon berättade hur det är och allt vad hon får vara med om. Hennes mamma reser med henne över hela världen och ingen av dem pratar kinesiska.

–  En av mina närmaste vänner på touren kommer från Wisconsin, detta ligger i norra USA. Hon är amerika, efter varje runda åker hon till Starbucks och hjälper hennes familj sälja John Deer maskiner från hennes data.

– På Sugar Mill lirar jag med några pensionärer, allting från tandläkare, bankmän, NHL-proffs, veteraner, OS-seglare och livs njutare.

Jag märker hur skoj jag tycker det är att lyssna på alls olika stories och vad de har gjort i sitt liv. Jag lär mig något nytt varje dag.

 

tempFileForShare_2016-04-24-05-55-39

Detta är drillen som vi, jag och min tränare jobbar hårt med just nu. I alla olika golf shopar kan man köpa en speciel boll som man har mellan sina underarmar. Denna boll kostar 55 dollars, det finns inte på kartan, jag körde till USA’s leksaksaffär och köpte min för 2 dollar, knappt nöjd!!

Vi lägger bollen mellan under armarna för att ”tvinga” mig själv att ligga lite mer flat på topppen av baksvingen.

Screenshot_2016-04-23-09-35-43 Screenshot_2016-04-23-09-34-16

På lörsdags morgonen körde jag lite fysträning på bryggan!!! Men hur lyxigt liksom? Exos gym släng er i väggen this is the real deal ; )

20160423_092512

Gun’s up, Texas Tech Univesity’s signatur!

20160418_075926

Andrea, mamman i familjen levererar varje dag!! Igår smsa hon mig och sa att jag är officiellt adopterad in i familjen. Skämt o sidor, familjen Truslow  bäst!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s