Tävlingssnack

DSC_0744

Andra tävlingen på säsongen är nu inskriven i böckerna. Jag hade under denna vecka scorerna 71-73-79. Under torsdagen vilket var vår sista speldag stämde inte mitt spel. Efter två rundor låg jag delad femma och hade jag chans att ta mig ännu högre upp (vilket jag såklart satsade på) men det blev ett litet magplask och jag hamnade på en delad 11:a av proffsen. Jag är otroligt besviken och tycker det är väldigt tråkigt.

De som är väldigt uppmärksamma märker en tendens här och nu. Jag har under två veckor spelat kanongolf, mängder av birdies och bra slag under de två första rundorna och sen kommer en 79:a. Självklart har detta också slagit mig. Efteråt när jag hade kommit hem från gårdagens runda utvärderade jag och snackade med min coach Todd Kolb. Vi väljer att se detta med en attityd som lyder ”vi lär oss otroligt mycket när saker som detta händer” det är i situationer som dessa det är väldigt viktigt att registrera vad som händer i kropp och knopp och lära känna sig själv på bästa möjliga sätt. Om man inte vet hur man ska hantera dessa problem kommer kariären bli välidgt kort. Denna vecka tog vi ett steg närmre målet att bli bäst i världen. På pappret kanske det såg ut som en misslyckad vecka men inte i våra ögon, jag blev bättre och vet vad jag behöver göra nästa gång. Här hängs det inte med några huvud, om det här spelet vore lätt skulle ju alla hålla på med det. Nu är det bara att ta nya tag!!

Idag åker jag med några kompisar och lirar LPGA International Golf Club, samma bana som kommer att ha det sista steget i LPGA-tourkvalet i höst. Jag gillar verkligen banan och är så glad att jag hinner spela den flera gånger innan tävlingen går av stapeln. Jag hoppas att det inte börjar åska och regna, vi håller tummarna.

Ciao Ciao, vi hörs av!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s