New Smyrna Beach, Florida

New Smyrna Beach, Florida, det är här jag har tränat denna veckan mellan mina två tävlingar. Här bor familjen Truslow som är mycket goda vänner till mig. Jag lärde känna deras äldsta son Austin för några år sedan. Austin är också professionell golfspelare. Här har jag mitt egna rum och toalett, jag kommer och går som jag vill. Det är verkligen hur bra som helst för en fattig golfare 😉 Tillsammans med dem och i deras hem har jag firat Thanksgiving tre år i rad. De är så vänliga och jag känner mig verkligen som en familjemedlem.

Sugar Mill Country Club är en mycket fin privat golfbana med ungefär 300 medlemmar. Familjen Truslow känner några av medlemmarna så de har ordnat så jag får lov att spela och träna där. Medelåldern på medlemmarna ligger runt 65 år (!!). Det är en mycket anrik bana och jag känner mig väldigt priviligerad att få vara där och spela med några av de yngre medlemmarna. Årsavgiften ligger på 10 000 dollar. Tänk vad vi har det bra i Sverige.

Den här veckan har jag fokuserat på att spela på bana så mycket som möjligt. Jag känner att så här i början av säsongen är viktigt att komma in i ”score-tänket” med det menar jag att jag ska kunna vända en sämre start till en bra score men också träna på att avsluta starkt. Jag gillar att spela nya banor och jobba med mitt spel på banan.

Imorgon kör jag ner till Orlando igen för att spela in på Alaqua Golf Club som är nästa veckans tävlingsbana.

20151126_134050

Precis utanför familjens hus.
20151126_160003

Varje Thanksgiving spelar vi Freesbee Golf, alla som är med är tävlingsmänniskor och ni ska veta att det är allt annat än lugnt. 20151126_160550

Gänget från Thanksgiving, just nu är det bara jag och Hannah (flickan på min vänstra sida) som är här. Hannah är dottern i huset.

Screen shot 2016-04-17 at 8.53.11 PM

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s