Ny blogg, Nytt År!

cropped-img_5833.jpg

2016 är äntligen här! Jag kommer börja blogga här på min nya hemsida under säsongen. Hemsidan är på engelska men jag kommer behålla bloggen på svenska, mestadels för att få med alla svenska läsare samt det gör min blogg lite mer personlig, jag är ju ändå svensk.

Under säsongen 2016 kommer jag spela som professionell, jag kommer främst spela i USA men även Kanada och Sverige. Jag ser framemot att ta detta nya steg i min karriär. Jag väljer att spela de flesta av mina tävlingar I USA, eftersom jag kommer kvala till LPGA touren i augusti samt att jag trivdes oerhört bra i USA under mina 4 år på college. Väderförhållanden och möjligheten till träning gör att det blir ett relativt lätt val.

Vem är jag?
Jag växte upp i Skrea, Falkenberg. Började spela golf vid ungefär 12 års ålder, under denna tid höll jag på med flera olika sporter, så som; fotboll, ridning och dans. Om jag kommer ihåg det korrekt var det tävlingsmomentet som gjorde att jag valde golfen. Jag älskar att tävla och utvecklas.

Under mina tre gymnasieår gick jag på Riksidrottsgymnasiet i Klippan/Ljungbyhed. Jag var en av tre som kom igenom intagningen och fick beskedet att jag skulle flytta! Jag är fruktansvärt höjdrädd men älskar vatten. Jag är en nyfiken person som gillar att lära. Jag pratar gärna med nya människor och har väldigt lätt till skratt. Jag är varken författare eller skribent, men jag kommer att göra mitt bästa, hoppas att ni vill följa med på min resa mot LPGA! Nu kör vi!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s