Min Vardag!

Förra veckan när jag blev intervjuad av Falkenbergsposten, frågade journalisten Micael Andersson: Vad gör du nu när du i Sverige?

Ja, vad gör jag? Av mina tre månader hemma i Falkenberg är det nu bara 1 1/2 månad kvar. Väldigt mycket som ska fixas och bli klart. Självklart är det många saker som man kanske inte tänker på, till exempel boka boende för alla tävlingar, se över att jag har tillgång till träningsanläggningar, inrikesflyg ska bokas osv. Allt detta i god tid för att priset ska bli det bästa men framförallt för att jag gillar ha planen klar så jag kan fokusera till 100% på min golf när jag är i USA.

20160112_135251

20160112_122910

I början av januari åkte jag och mamma till Stockholm för att fixa mitt visum, jag var jätte nervös, jag vet egentligen inte varför. För de som inte har varit på den Amerikanska Ambassaden så går det knappt att förklara. Det är en stel känsla som blandas med hopp om att få okej stämplat på sina papper och samtidigt som man har 100 frågor som man inte vågar fråga. För vem vet det kanske gör att han/hon i luckan blir sur och man får den röda stämpeln istället. Överallt sitter det lappar angående: ”gör detta” ”gör inte såhär och såhär”. I 15 minus grader fick jag ta av mig min vinterjacka och snurra flera varv. Allt detta för säkerhetsskäl. Man känner sig verkligen liten och maktlös. Du har ingenting att säga till om och det är en ganska ovanlig känsla i vårt svenska samhälle. Tack till Ambassaden att jag fick en grön stämpel! Firade med lunch och kaffe på en fantastisk mysig restaurang på Söder, Nytorget 6. Besök gärna den om ni är i Stockholm.

Snapchat-7452306265189637781Screenshot_2016-01-30-09-40-23

Den 14 februari kommer jag hålla i en föreläsning på Falkenbergs Golfklubb angående mina år i USA. Detta jobbar jag med dagligen nu. Jag har inga problem att prata inför folk men att snacka i en timma och vara intressant och rolig är svårt och något jag måste träna på innan jag intar scenen. Jag ser verkligen fram emot att dela med mig av min resa och kanske inspirera någon annat att ta steget.

Screenshot_2016-02-02-21-22-37

Mellan PowerPoints och emails är jag på gymmet och på rangen för att vara så förbered jag kan när jag åker över till USA. Den tiden jag är på golfbanan så jobbar jag mestadels på min teknik, det blir mängder av drillar, om och om igen samt en och annan video.

20160121_131808

 

 

 

 

 

Förra veckan blev det riktigt kallt i Sverige, jag kommer inte ihåg senast jag såg minus 13 på termometern. Jag måste ändå erkänna att jag i vanliga fall tycker det är väldigt trevligt med siffrorna -13, speciellt när det är en golfscore :). Men kyla är inte riktigt min grej.

20160117_152604_Richtone(HDR)När jag blir gammal och har bosatt mig på något ställe i världen, jag vet fortfarande inte var detta blir (!?!), då kommer jag skaffa mig en häst och kanske en liten kanin. Bara en liten side-note jag ville slänga in 😉

Glöm inte att läsa intervjun i Falkenbergs Posten på torsdag!

– Elin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s