Gästträning i Varberg och Halmstad!

IMG_3984

IMG_3977

IMG_3972

IMG_4062

På bilderna syns några av mina nya buddies. Vi snackar inte så mkt men gud va de e söta. Ni hittar dem på väg ut till Boberg från Skrea! Dessa långhåriga varelser har kanske Falkenbergs bästa hage. Full havsutsikt och precis vid stranden. Exakt så som de ska vara!

8 dagar kvar tills jag åker till Finland för att spela EM. Mängder av förberedelser. Jag har hunnit med att gästträna både på Tylösand och Varberg. Jag tycker att jag ibland behöver åka iväg till en annan bana för att inte bli ”bekväm” på hemmaplan. Händer lätt att jag fastnar vid samma chippar och puttar som jag redan slagit hundratals gånger, vilket är lika med avkopplad hjärna och inte lika bra träning. Därför åker jag ibland till Halmstad och Varberg. Nya slag, nya träningsområden och därmed påkopplat hjärnkontor.

När jag var på Halmstad GK sprang jag även in i tvillingsystrarna Jaquline och Caroline Hedwall. De berättade att de skulle ut och spela familjegolf, jag vet inte, men jag kan tänka mig att det var en del prestige som stod på spel.

Igår på Varbergs GK kom en man fram till mig och trodde jag var Linda Wessberg, en av tjejerna som spelar ute på Europatouren. Tror han blev lite besviken när han förstod att det bara var jag.

Jag har hittat mitt gamla pulsband! Nu blir det roligare och jobbigare att springa. Jag har bättre koll på vad jag gör och jag hoppas på att få mer ut av min träning.

Hejhej!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s