Sommar i Falkenberg!

IMG_0210

Ibland regnar det ..

IMG_0090

Ibland är det super fint väder!! 🙂

IMG_0079

Handlat blommor med mamma

IMG_0071

Denna namnlösa katt bodde utanför min dörr i USA. Jag som inte ens gillar katter saknar faktiskt honom!

IMG_0073

Sommarvädret i Falkenberg har varit till och från, vilket är underbart (ja i alla fall när solen är framme)! Denna veckan har det varit juniorläger på Falkenbergs GK med 30 stycken glada barn som tycker att golf är kanonkul. Ska tilläggas att jag också tycker det är kul att se alla entusiastiska barn.

Min nya favoritglass är SIA:s nyhet som heter Solstråle, det är en passionsglass med yoghurt och choklad-täcke. Antagligen valde jag den här för att jag trodde den skulle vara nyttigare, men det var den säkert inte. Men gud så god, jag älskar glass!

Det märks att det kommit många sommargäster till stan, saker tar bara längre tid och det är mer folk överallt. Jag saknar mina vänner i USA men även USA överlag. Jag har under de sista dagarna trott att jag varit lite extra cool när jag försökt göra min egna Starbucks Iced Soy Latte. Jag har inte alla hjälpmedel som man behöver, och inte blir det coolare av att jag till och med köper fel sorts mjölk, men men jag får bara dricka upp sörjan som inte alls var så god som på Starbucks.

Take Care!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s