Torsdagsfys

IMG_0168

IMG_0184

IMG_0169

IMG_0148

När jag fystränar på morgonen har jag ofta haft svårt att koncentrera mig under resten av dagen. Det har känts som om hjärnan inte vill fungera och mina armar och ben är som spagetti. Det här är inget lyckat upplägg om man ska träna golf under resten av dagen. Därför har jag istället fystränat på kvällen. Jag har varit avundsjuk på dem som kan starta dagen på ett ”friskt” sätt innan frukosten.

Idag vaknade jag klockan fem. Efter att ha läst i min bok och försökt somna om gav jag mig på ett försök till att fysträna lugnt. De som såg mig under min morgonjogg undrar nog vad det var för snigel som var ute och hade morgon gympa. Jag var mycket försiktig för att inte bli trött i knoppen och därmed inte kunna träna golf resten av dagen.

Morgonpasset bestod av:

  • 4 km lunk
  • 12 utfallssteg –> 50 rep. magövn –> 12 utfallssteg –> 50 rep. magövn –> 12 utfallssteg –> 50 rep. magövn.
  • 20 utfallssteg i sidled x 3 set
  • 20 breda knäböj –> 20 armhävningar –> 20 knäböj –> 20 armhävning –> 20 knäböj –> 20 armhävning

Jag har mått prima hela dagen. Inte trött och inte sur. Jag måste bara komma ihåg att springa sakta och köra övningarna ganska så långsamt. Under dagen har jag haft en väldigt bra träningsdag uppe på Falkenbergs GK. Längdträning på puttinggreen och jobbat på tempot i chippningen. Till kvällen stack jag och pappa ner till Falkenbergs golfklubbs träningsfält. Fältet är bäst!! Där finns det bra möjlighet att slå från gräs och man kan använda egna bollar. Dagens rekommendation – gå till fältet, det är kanon!

Grattis till USA, då det är 4th of July idag – Amerikas själständighetsdag. Nästa år är jag kanske där under denna dag, det måste bara upplevas!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s