Hallands Nyheter på Golfklubben!

 

IMG_0230

 

IMG_0233

Igår mötte jag upp med Calle Blom från Hallands Nyheter. Han ville göra ett reportage om mig. Jätteroligt, inte varje dag som golfen får en plats i tidningen! Jag gillar media, media för mig är ett kvitto på att det går bättre och bättre. Inte för att jag skulle deppa ihop om jag inte fick någon mediapublicitet men det var skoj igår. Calle gjorde ett galet bra jobb och skrev en så fin text om mig. Jag vill tacka Hallands Nyheter som kom ut till golfklubben men också till alla andra som har kommit fram till mig under dagen och sagt några vänliga ord. Egentligen är det reportern som ska ha all cred och jag ska framföra det till honom.

Tack och bock!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s