19 dagar kvar

2013-02-20 21.59.23

Nitton dagar kvar, nitton dagar av förberedelser inför min största tävling under denna sommaren. Individuella EM för damer i Åbo, Finland står på schemat och jag åker den 21 juli. Tävlingen startar den 24 juli och flera av de bästa amatörerna i Europa finns med i startlistan.

Min skola Texas Tech University har sommarlov och jag är för närvarande hemma i Falkenberg. För er som följt min blogg har väl märkt att bloggandet har legat nere under några veckor men från och med idag kommer jag ta upp det igen. Bloggen handlar om min träning, golftävlingar, att studera på amerikanskt universitet, livet i Texas och vem vet kanske även några andra vardagliga saker som händer i mitt liv. Typ, det som hände mig idag under min löprunda.

Utan mitt vetande hamnade jag mitt i Falkenberg Orienteringsklubbs veckoträning … Först tänkte jag – det här blir pinsamt. Sedan tänkte jag – orientering det är nog ganska så kul ändå, och så slipper jag ju springa på asfalt. Det hela slutade med att jag stod med en karta i handen och var ute och testade orientering. Efter 75 minuters löptur var jag hemma igen och helt slut. Som ett minne fick jag några rivsår på benet från att ha sprungit in i några snår på jakt efter kontroller. Min löprunda blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Men  skoj!

Imorgon startar förberedelserna inför EM. Det gäller att få fram en formtopp till tävlingen. Det kommer bli flera träningstimmar och mycket slit, men det är det värt.

Nu kör vi! Följ mig på min resa mot toppen!

2 reaktioner på ”19 dagar kvar

  1. Veronica

    Hahaha! Du e ju för rolig du 🙂 Tim träffade någon vän till dig i hstd när han var på läger, som skulle till Finland. Han var ju tvungen o fråga om hon kände dig när em kom på tal 😉 vill du gå en runda med honom så blir han nog glad, han vågar inte fråga 😉 hör av dig om du har någon kväll över du är alltid välkommen uppåt för lite snack o mat o sånt! Massa kramar till dig! Veronica

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s