Texas Tech föll.

Formen vi hittade i Florida var som borta i Iowa. Vädret spökade, regn, mängder av vind, sol, hagel, svin kallt och molnigt. Under fredagen spelade jag i en stor vinterjacka. Innan varje slag fick jackan tas av allt för att jag skulle vara så varm som möjligt under hela rundan.

Texas tech hade en av våra sämre tävlingar. Det var ingen av oss som spelade speciellt bra. Visst förhållanderna var väldigt svåra men det ska inte vara så stort glapp för oss att vinna ändå. Vi kom på en femte plats och såg Oklahoma State vinna, grattis Josephina Jansson som tillhör de oranga cowgirl tjejerna.

Efter vaknat upp kl 3:50 och flugit hem idag är det nu dags för sängen. Det är 25-30 grader i Lubbock och jag älskar de!

Två veckors hård träning, ska bli skoj att vända denna motgång mot något positivt. Jag tror att alla tjejer i laget är taggade.

Bilder kommer inom kort hoppas jag..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s