Vi har anlänt

IMG_3642

IMG_0718

IMG_0767
Vi ha anlängt till Iowa. Vi befinner oss i staden Altoona.

-När vi flög in såg det precis ut som Sverige en höstdag. Grått, blött, kullar, små björkträd med inga löv och lätt luft!

-Det ösregnar, åskar och blixtrar, vilket jag inte alls gillar men regnet mot fönstret är ganska så nice.

-De ifrågasätter om vi kommer kunna spela imon eftersom det har kommit så mkt regn, jag hoppas att vi kommer ut, får spela och titta på alla hål i alla fall. Det ska bli 5 grader med ösregn imon. Coach har pratat om dåligt väder i två veckor så vi är väl förberedda.

-Flygningen gick kanon. Jag fick samma känsla jag alltid får när jag sitter i en bil, vilket är ”jag måste bara få sova”. Det spelar ingen roll om vi bara ska ner till Halmstad vilket är 30 min, jag somnar alltid, vilket #roligtsällskapjagär!!!

IMG_3639
IMG_0764
-Jag och Gabby delar rum, vi har två stora sängar!

Det är här vi är just nu!

-Tack för alla lycka till önskningar till oss!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s