BIG12 är här!!!

Jag sitter och lyssnar på Håkan Hellström efter att ha packat alla saker som ska med imon då vi åker vi till Iowa för att spela BIG12. Tävlingen startar på fredag. BIG12 är den conference som vi tillhör. Det är mkt prestige i att vinna denna tävlingen. TV har varit ute och gjort flera intervjuver, alla vill veta hur det går för oss vilket är väldigt skoj.
IMG_3621

Lagen som tillhör BIG12 är

Oklahoma rankade 4
Oklahoma är sponsrade av Nike och har alltid snyggast kläder! Jag är såååå avundsjuk!

arenen
På bilden som är tagen i somras är det jag, Josephine Janson och Fredrik Wetterstrand framför klubbhuset på Volkswagen Golf Arena i Ringenäs

Oklahoma State rankade 17
I Still Water som Oklahoma State ligger går en annan halläning; Josephine Janson. Ska bli kanonskoj att träffas igen och fightas för våra skolor. Oklahoma State är en kanonskola, bra i nästan alla sporter, golfspelare som gått där; Rickie Fowler, Alex Noren, Caroline Hedwall och Pernilla Lindberg.

Texas Tech rankade 20
Vi är redo, allt som behöver sägas 😉

Texas rankade 21
De tjejerna kommer från Austin. Jag älskar Austin! Förra året gick Jordan Speith på Texas nu gör han succee på PGA touren. Lika gammal som mig och hänger numera på vår range. Hans flickvän går på Tech och han gillar att träna här.

Baylor rankade 23
Fyra av fem tjejer kommer från England så om det börjar blåsa är Baylor alltid med. Baylor var den skolan som jag valde mellan när jag bestämde mig för att gå på Tech, fin privatskola!

Iowa State rankade 28
Fyra söta asiater som alltid har långbyxor och långärmat, spelar ingen roll hur varmt det är, man vet direkt vilket lag de tillhör. Den femte spelaren kommer från Sverige och heter Cajsa Person, hon är freshmen och håller i vanliga fall till i Jönköping.

TCU rankade 53
TCU är kända för att äta nyttigast samt att coachen alltid springer på löpbandet innan tävling, spelar ingen roll om det är start kl 6:30! Man vet aldrig hur TCU ska spela, de kan verkligen överraska.

Kansas rankade 65
Sorry tjejer men jag vet inget om er. Säkert jättetrevliga, jag fick kolla upp vilka som går där så jag inte av misstag missade någon. Skolan är grym på Basket i alla fall!

Kansas State rankade 69
Två svenska tjejer. Hannah Roos som har högsta betyg i alla ämnen, jag är grymt imponerad. Olivia Eliasson från Barsebäck går också på K-State. Jag hade också gärna spelat Barsebäck varje dag, men Falkenberg är en mästerskapsbana också! Välkommna till Falkenberg, jag tror att greenerna ska vara öppna nu!

Idag går alla tankar till Boston!
#pray4boston
IMG_3626

KRAM

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s