Tävlingen är över

IMG_3578
Oss tillsammans med Purdue tjejerna, ett av de lagen som vi tycker bäst om att spela med!

54 hål i golfbil är spelade och jag har kommit hem till Lubbock igen. Vi blev trea, Purdue vann och tvåa blev Iowa State. Jag hade en väldigt stabil tävling, sköt 73-74-72 och blev delad 11. Det är min näst bästa placering i college golf så jag var mycket nöjd trots att det alltid finns saker som kan bli bättre. Jag blev under några delar av tävlingen väldigt het med puttern. Sinnet var inställt på att sänka allt, dock missade jag längdkänslan som resulterade i något för många treputtar. I efterhand är det så lätt att säga att det var så dumt men just då kändes det rätt.

Efter tävlingen åkte vi ut till TPC Sawgrass, vilket fint ställe. Det kostar 450 dollar att spela en runda på Stadium Course (!!!!!!!) helt sinnes tokigt dyrt. Men fint var det och de håller på att förbereda sig inför deras stora tävlingen som går av staplen om tre veckor. Banan stängs av för alla nästa vecka så den kommer att vara i topp form när proffsen kommer.

IMG_3588
På plats på 18:e tee box på TPC.

IMG_3586
Mycket välkända 17:e, när vi stod där och tittade kom en grupp på 4 män förbi. 7 bollar i vattnet!

Klubbhuset är större än Vita huset enligt en som jobbar där, jag frågade hur stort Vita huset är men de hade han inte en aning om 😉

IMG_3582
Henric Stensson vann 2009, självklart finns det en skylt med den svenska flaggan från det tillfället.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s