Marsh Landing

IMG_3571
Från dagens inspel

IMG_3567
Igår åt vi på ett av mina favorit ställen: Panera!

IMG_3566
På väg mot hotellet från flygplatsen.

Imorgon startar vi på Marsh Landing Golf Course, vilket ligger fem min från TPC Sawgrass. Vi spelar tillsammans med Iowa State, Purdue och Central Florida och startar 8.30. 36 hål idag och 18 imorgon. Banan vi spelar är relativt kort med små onduulerade greener. Jag har ritat en detaljerad banguide och det känns bra. I början av rundan slog jag drivern höger, vänster och låg. Som tur var blev det inget hets från mig själv, som de så många gånger hänt innan. Istället fokuserade jag på det jag ska och vips kom drivern ut på linan och flög.

Ikväll åt några av oss grabba på en resturang som låg på vatten. Riktigt coolt! Nu ska jag bara försöka skriva några slutliga rader på mitt research paper och sen ska de sovas.

Go Red Raiders,

ps. Elin har fått med sig fel keps till Florida så imorgon kommer jag vara det svarta fåret i flocken med fel keps, någon ska ju ta på sig den rollen också!

Följ tävlingen här!

En reaktion på ”Marsh Landing

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s