Höghus och attityd

Lyckan som uppstår när man märker att man i stort sett sitter i maskinrummet på flyget. Idag fick vi platserna längst bak, rakt utanför fönstret hade vi maskineriet. Som de dåna under de tre timmar det tog oss att komma till Florida. Det är vid dessa tillfällen jag är extra glad att jag la någon tusing extra på mina hörlurar med tillgång till att stänga av ljud som kommer utifrån. Beats by dr. Dre rekommenderas skarpt!

IMG_3561

IMG_3563

Nu har mitt lag spelat flera tävlingar, varit tillsammans under en längre period och under förra tävlingen spelat mindre bra, då kan det lätt bli mycket av:
-skit snack om allt och lite till: väder, vind, fula skor, varför sa hon så?, varför gjorde den så?, varför finns det inga rangebollar? (tjejer!!)
-trötta huvuden
-pissig attityd
– och det går i en spiral nedåt, det drar oss nedåt så hårt utan att ingen bhinner uppfatta vad som händer.

Stor eloge till min coach Jojo som igår snackade om att vi är ETT lag, att våra coacher är våra störta fans samt att det är viktigt att vi gör denna tävling till en vändpunkt.

jojo

Jag fick privilegiet att lära mig något mycket lärorikt som blev väldigt enkelt för mig att förstå och något som jag tar med mig. Det spelar ingen roll inom vilket område det handlar om, sport, prov eller jobb. Varje gång vi (eller jag menar jag) lägger energi eller bara en tanke på något som är utanför min förmåga att kontrollera gör jag (tänk att det är jag själv som sätter stopp!!) att jag inte kan nå min maximala nivå i att utföra aktiviteten. Det blir som att bygga ett stort plank mellan sig själv och min maximala nivå att agera/handla. Jag kan själv påverka hur stort jag vill att planket ska vara. Det går snabbt att bygga ett stort jäkla plank som sitter där de sitter men med hjälp av träning finns det möjlighet att riva det. Detta är något som jag tar med mig in i tävlingen eftersom det är precis där jag VAR förra veckan utan att jag hade en aning om det. Tack, tusen tack!

Texas Techs tjejer bygger inga mer plank, betong väggar, 40 våningshöghus och inga radhus för den delen heller.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s