Florida nästa!

Det var längesedan jag skrev. Tokig vecka i skolan samt bara tre dagar hemma innan vi skulle sticka till nästa.

Jag avslutade tävlingen med en 74 och kom in på 19de plats. Det blev ingen bergsklättring i resultatlistan som jag hade hoppas på. Puttningen var inte på sin plats. Många kortputtar missade som kom helt och hållet på osäkerhet. Jag hade inte bestämt mig för vilken linje och för hur hårt jag skulle slå bollen då blir det inget av det.

Efter vi kom hem fråga coach Jojo mig om jag ville testa hennes putter. Vi har pratat om de tidigare eftersom jag upplever att min putt är lite lätt och lite för lång. Den nya puttern känns het, kommer sänka många puttar med den och vi startar vårt sammarbete redan nu i helgen.

IMG_3555

Imorgon sitter vi på planet till Florida. Där ska vi spela East Carolinas tävling. Frida Gustavsson Spång som var min granne på gymnasiet i Ljungbyhed kommer att vara där och jag har inte sett henne sen i sommras så jag längtar sååå. Vi kommer att snacka om allt mellan himmel och jord, hur grymt som helst!

IMG_3553
Innan vi stack till Austin hade jag historaprov. Eftersom jag det inte gick så bra på mitt första prov var det väldigt viktigt att jag spikade detta. Igår fick jag reda på att jag fick 85 av 100 vilket kommer hjälpa mitt betyg i massor. Jag blev så glad att jag nästan gav min lärare en kram.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s