Upp och ner

TT_PR_201364

Idag har vi haft röda tröjor och efter 10 timmar i solen går nu mina armar och tröjan i samma nyans. Jag hade en riktigt bra runda, skickade i en 69 på morgonen. Allting flöt på bra, jag var i min egna värld och jobbade bara på. Efter 17 spelade hål började jag tappa fokus, jag hade svårt att koncentraera mig och kunde inte hålla reda på tankarna. Efter lunchen blev det inte heller bättre. Jag blev yr, fick sätta mig ner vid något tillfälle och borta var spelet. Inget gick riktigt som jag ville och jag fick kämpa mig runt i värmen. Jag tror att jag fick lite vätskebrist och inte tillräckligt med salter under dagen.

Jag kom in på en 77 och inte riktigt i mitt riktiga jag. Jag kände inte igen mig själv, jag brydde mig liksom inte riktigt. Vilket aldrig händer. Jag är jätte tävlingsinriktad och ser alltid det som väldigt viktigt när det är tävling. Idag var de annolunda men som tur har jag 18 hål kvar imon som jag kan klättra på. Jag ligger just nu på en delande 17 plats. Imorgon kommer broder Christoffer ut och tittar. Han kommer att såklart att bära rött och svart samt ha en Texas Tech keps på sig. Ibland kommer rundor som man inte vill ta med sig eller tillhöra eller bry sig om att det gick skit. Idag var en sån runda för mig. Jag väljer att inte oroa mig för imon för jag vet att något inte riktigt stod rätt till under eftermiddagen idag.

Följ tävlingen här
God natt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s