Sheryl Swoopes

IMG_3519

Denna veckan har vi haft Sheryl Swoopes, en av världens bästa bakset spelare. Hon har vunnit det mesta inom basket. Hon har representerat USA i OS fyra gånger och har massor av KUNSKAP. VArför hon kom till oss var för att 1993 var hon med och vann Nationals NCAA finalen (största man kan vinna i college) för tech. Hon ville hjälpte oss och hon hjälpe oss med att rent ut

-skita i allt skitsnack och var fokuserad. Var fokuserad på det du kan påverka och inget annat. Låt allting annat bara glida av. Eftersom det inte kommer att ta dig närmare målet.

-ha som mål att bli bäst, sträva alltid efter att kunna slå de som du trodde var omöjligt. Vilket i vårt fall är att vinna NCAA Nationals. Helt klart att vi har en chans att vinna!

Swoops är en fantastisk idrottare och jag gillar henne skarpt. Hon vet vad hon snackar om det är en sak som är klar! Go Swoops!

IMG_3533

Just nu är vi i Austin och ska spela in banan imon. Jag har köpt solglasögon för att ha i poolen för 5 dollar. Vilket kap! Vi har ätit cupcakes, som det så mordernt heter, från en liten vagn. Typ som en korvmoj, mkt festligt. Jag älskar Austin, det liknar Europa mer än vad Lubbock gör.

IMG_0722

Denna veckan bor vi i sviten! Stor skön säng, kök, middagsborg, soffor och 14 våningen. Jag gick ut på balkongen och tittade ner efter det gick jag snabbt in igen. Det är okej för mig som är höjdrädd att titta rakt ut men när jag tittar ner…

Inspel kl 13:00, ska bli åska och regn. Håll tummarna att vi hinner spela innan.
KRAM

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s