Helg i TX

>br />
20130324-192627.jpg

color run

En vecka i skolan har gått och vi alla har överlevt, skämt o sidor. Det var inte farligt alls. Bara lite slit med engelska det är allt. Igår avverkade vi en kvalrunda inför nästa tävling som går spelas i Austin på lördag. I Austin väntar min kära bror så jag vill verkligen åka. Det är Christoffers tjejlag som håller i tävlingen, Texas State och banan ligger 20 min från hans boende.

Jag ligger just nu 3a av 4 stycken. Det finns 3 platser. Jag glömde helt av att ”spela” golf. Jag var där och var ute efter en bra score då funkar det inte. Kroppen gjorde inte som knoppen sa vilket var -GÖR BIRDIES NUUUU! Jag har lärt mig att det inte funkar för mig. Jag måste ”spela” spelet, köra ett slag i taget och inte tänka på någon score för att birdisarna ska komma. Bättre sent än aldrig kom jag på det när jag kom in.. Jag tar dem imon. Jag är bara två slag efter första plats.

Idag har vi och 13 500 andra varit på ”The Color Run”. Det är en organisation som åker runt i USA och arrangerar 5 km race. Under racet så sprutas det ut pulverfärg. Mängder av olika färger och våra vita kläder blev färgade. Det var riktigt roligt, ingen direkt tävling mer en rolig grej! Det var nog väl att det bara på skoj med tanke på att jag har varit förkyld hela veckan.

Ikväll var det Lady Raiders Basketball som spelade, de var i första omgången av slutspelet. Tyvärr förlorade våra tjejer med ett poäng. Det var grym stämmning men riktigt pissigt att förlora!

Söndags att göra:
-Gå upp tidigt och plugga historia
-Kvala 18 hål
-Skriva engelska
-God Natt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s