Stenar, blommor och en film!

IMG_3490
IMG_3486

Engelskan är inlämnad. Jag har en stående inlämning i engelska varje vecka på tisdags kvällen. Det är alltid en lika stor sten som droppas när man har skickat in det. Av någon anledning så blir jag alltid väldigt effektiv just på tisdagskvällarna. Som tur är har jag inköpt en body lotion som enligt flaskan ska ta bort stress. Ehhh jag vet inte riktigt hur bra den fungerar..

Våren/sommaren har redan kommit till Texas för några veckor sedan men idag var de första gången jag såg blommor på träden! Fin fint, men så tittar man ner på gräset och det är förtfarande stendött och brunt.
Fysträning med laget i morse och jag kommer ha träningsvärk imon. Jag känner det redan läggdags och det är aldrig ett bra tecken inför morgondagen. Det värsta är att läsa puttar nere på huk, gå på toaletten eller gå uppför trapporna till lägenheten, jag tror att väldigt många vet vad jag snackar om. Men det är stora ilandsproblem dock.

Idag var det dags för vår alldels egna video från Spring Break att släppas!! Bev min team mate från Philipinerna satte ihop filmen. De har inte mkt med golf att göra, men de visar på hur roligt vi har tillsammans och vad vi gör när vi inte är på golfbanan ungefär. Det ser ut som vi äter hela hela tiden men så illa är det inte. Men självklart skulle vi fira Gabbys födelsedag!

Skepp och hoj, förkylningen stannar kvar kan man la säga!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s