#VIVANN!!!

IMG_0580

IMG_0558

VI VANN!! Vilken strid det blev utan att någon hade någon som helst koll på hur det stod till i tävlingen. Innan sista rundan viste vi att vi hade några slag på San Jose State. Utan live scoring eller någonting hade ingen riktigt koll på hur det gick och vilka som vann. När allting var färdig räknat så vinner vi med ETT slag!! Riktigt skoj att vi fick med oss en vinst hem.

För min del var det lite hackigt spel. Jag kom in på en 74a och blir delad 23 i tävlingen. Med tanke på att svingen inte kändes 100 och jag inte var så nöjd med spelet är det ändå kul att jag kan vara bland nästan de top 20. Jag märker att min lägsta nivå har utvecklats massor!

Efter 12 dagar i Arizona kom vi hem igår kväll trötta och jag hade dragit på mig en förkylning… Det spelade ingen roll eftersom i December bokade vi biljeter till Bon Jovi och det gick av staplen ikväll!!! Jag kom precis hem från en 2,5h konsert inne i vår basket arena. Helt fullsatt med ungefär 10 000 i publiken och snittåldern 40. Det spelar ingen roll det var jätte roligt att göra något annat. Det var kul att få sjunga med och inte tänka på någonting annat!

Imon ska det läggas schema inför nästa termin i skolan samt så ska jag använda mina nya pennor som jag har köpt! Något som alla inte vet om mig, Jag älskar pennor i olika färger, gärna pastel färger! Nu vet alla.

2 reaktioner på ”#VIVANN!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s