Allting typ

IMG_0667

Tre dagars sammanfattning

– Ping fabriken är stor, 850 stycken arbetar där och det är mycket intressant att se hur de tillverkar våra klubbor. Jag fick testat lite nytt men bestämde mig för att bara ändra loftet på min hybrid eftersom jag har haft ett litet glapp till nästa klubba.

– Fick se alla Guldputtrar inne på Ping. Helt enormt, super coolt!

– Därefter åkte vi ut till en LPGA tävling. Kul att komma ut och titta på tjejerna när de tränade. Några slog bollen riktigt crips gång efter gång. Det verkar inte spela så stor roll hur man gör bara man gör samma sak varje gång.

– Igår spelade vi in med golfbilar. LYX! Långt mellan hålen och stekande sol. Det var perfekt.

– Familjen jag bor hemma hos denna veckan är från Jugoslavien och har så de kan ringa till hela världens gratis. Mamma och pappa blev mkt förvånade men såklart glada när deras dotter ringde dem på jobbet i torsdags.

– Spelat 36 hål idag. Hade scorerna 71-76 och ligger delad 17. Väldigt mkt gick som på ett snöre under en långre tid. Jag behöver bara lite mer fart på puttarna. Greenerna var långhåriga och tröga under eftermiddagen.

– Under andra rundan gör jag tyvärr en 8a. Efter all skit som hände på det hålet stannade jag upp och frågade mig själv om det verkligen var värt att vara arg, sur, förbannad, hänga med huvudet, snacka negativt med mig själv i tankarna osv osv. Svaret var: Den 8an kostade mig massor av slag men som tur är har jag 10 hål kvar att spela och den 8an ska inte få göra att alla de andra hålen också blev lidande. Gick minus två därifrån på de 10 resterande hålen.

– Till kvällsmat som vi kallar det hemma i Skrea (middag på dagen och kvällsmat på kvällen) blev det lasagne, sallad och brownies. Kvällsfika: Resorb.

– Jag är mitt ute i öknen bland mängder av djur; kaniner, rådjur, ormar, getingar och hundar. Under andra varvet kommer en av personalen och varnar oss för ormar. Någon av tjejerna har sett en livsfarlig orm och vi ska nu stanna på fairway. Precis efter de skickar jag ut min drive i salladen… Det gick bra.

– Jag hade glömt. Just de, jag är pollenallergiker och av någon anledning är jag det här i Arizona också …. Jag nyser och snorar (fräscht). Idag fick jag i mig tabletter och ögondroppar så det gick bra.

– Mitt lag leder med 3 slag. Vårt mål är att vinna med minst 10 slag. Tyvärr finns det ingen live scoring.

Hej hopp! Imon ska jag bergsklättra på leaderboarden!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s