Elin framför kameran

IMG_0736
-Elin framför kameran, vi alla blev interjuvad om allt möjligt som pågår på Texas Tech, det var faktiskt ganska så roligt, får se hur det blir!

-Jag har haft Communication prov, vilket nog gick helt okej.

-Pratat med mamma och pappa, som inom några veckor kommer och hälsa på deras barn. Jag har inte sett dem sedan 1 augusti så det är dags!

-De har hålpipat greenerna ute på banan.. Ska enligt dem som jobbar där vara strax bättre igen. Jag håller tummarna.

-I onsdags vakna jag på morgonen och det var vitt på marken, snön föll ner! Jag har inte en aning hur det går till men det försvann till eftermiddagen och idag har jag haft shorts under hela dagen samt jobbat på min bonnabränna.

-Funderat på om jag ska köpa TRX, vilket är ett träningshjälpmedel som är fantastiskt. Man använder sig av sin egna kroppsvikt med hjälp av två linor skulle man kunna förklara de.

-Gjort inpackning i håret så att det inte ska se ut som en risbuske!

-Igår hade vi fysträning. Eftersom vi har spelat flera tävlingar har vi inte haft lika mkt fysträning därför har alla tjejer i laget fruktansvärd träningsvärk idag.

-Masters är på TV och det är mer golfintresserade denna veckan än någon annan vecka. Det kommer även fram väldigt många specialiseter inom golf!

-Idag har jag jobbat på att koontrollera mina längre järn i sidovind, vad behöver jag göra för att bollen inte ska drivas med vinden?

-Väntade på bussen efter min lektion, i all hast hoppade jag på fel buss och fick en ”liten” åktur till sjukhuset innan den svängde runt och körde mig tillbaka.

IMG_3600

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s