Perfekt dag med mitt lag!

IMG_0691

IMG_0686

Under dessa dagar har vi haft en FANTASTISK tjej som heter Sarah med oss. Sarah är värlsdmästare i lacrosse, gick på Duke och jobbar nu med team building tillsammans med Mark Tribus. Mark är inom miltära och Sarah lär av honom. Vi startade dagen med en team session då hon la ut 100 olika kort, motiv på marken och vi skulle välja kort som symboliserade vår familj, vårt lag, och min egna framtid. Det var en riktigt bra övning, vilket slutade i massor av gråt från allas sida. De var många känslor som kom fram. Vi blev tightare som ett lag, Tack till Sarah vilken tjej!!

Efter vi torkat tårarna blev det ett bra snabbt litet träningspass. Det var längesedan jag fick så mkt ut av ett två timmars träningspass. Under eftermiddagen spelade vi 18 hål. En lite kortare golfbana, helt ok men ingen mästerskapsbana. 18 hål hål. Den blonda och de två asiaterna vann!! Innan vi gick ut fick vi bestämma vilken score för vilken spelare som skulle ränkas. Ganska så bra övning, jag blev typ nervös när det var dags för att min tur.

Idag ska vi på NHL!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s