Oklahoma tog oss.

IMG_0659

IMG_0660

IMG_0616

IMG_0626

Efter en dag med 36 hål och en med 18 hål är nu tävlingen över. Fem snabba tankar om helgen: – Longbow är en bra golfbana, jag gillar den skarpt. Man behöver verkligen slå bra golfslag för att kunna scora bra. Det går inte att missa här och där och samtidigt komma runt under par.
– Jag har aldrig hört så många amerikanare snacka om väder och vind, jag trodde det var en svensk sak.
– Att spela 36 hål kan ibland vara mer ett styrkeprov än golftävling, speciellt efter en ”boxlunch” Innehållande: torr vit macka där man får leta efter proteinet, Lays lätt saltade potatis chips, en muslibar som är nästan lika söt som en KitKat. Det blir inte mkt till lunch när jag har plockat ut det jag vill ha av denna box.
– Jag kom på 17:de plats och laget på tredje.
– 72, 76, 74 totalt +6 var mina scorer under helgen.
– Jag har börjat att göra fler birdies vilket gör det lättare att spela lite friare, birdisarna kommer antagligen eftersom det är firare.
– Oklahoma tog oss idag och igår för den felen också. De visade att vi behöver ändra saker inför nästa gång vi ska fightas mot dem igen.
– Nästa tävling startar på fredag. Det ser jag verkligen fram emot!

God natt från 25 grader Arizona.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s