Regn i Arizona.

Igår skrev jag, BRA väder alltid i Arizona. Under natten vakna vi upp av regn och åska. Det var ingen jätte överraskning att ingen av lagen var ute och tränade när vi kom in på parkeringen. Vi åt frukost ute eftersom klubbhuset är så litet. Men mycket mer än så blev det inte. Allt spel under hela dagen är framsjkutet till imon. Då blir det 36 hål med bagen på ryggen. Jag tror att alla var ganska så nöjda med det. Banan klarar knappt något regn och det såg inte ut som om det skulle sluta innan senare ikväll. Istället åkte vi hem till huset för att plugga, lägga scheman, snacka skit, läsa böcker, googla, facebooka och kolla film. I eftermiddag ska vi ut och shoppa lite är tanken. Jag hoppas på att vi kanske ikväll kan åka och slå några bollar på rangen dvs om regnet har slutat.

Idag är det internationella kvinno dagen. Grattis till alla oss det är vi värda!

20130308-181146.jpg

En reaktion på ”Regn i Arizona.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s