Springbreak – Arizona!!!

Efter att ha spelat kanongolf under förra veckan är vi nu tillbaka i Arizona för att spela tredje tävlingen för våren. Igår var vi först i skolan, jag hade ett prov med 100 frågor, packade snabbt och flög sedan till Arizona. Denna veckan är vi i Mesa vilket ligger i östra delen av Phoenix. Vi, laget, älskar Phoenix, bra väder, grönt gräs, ingen vind, kanon bana och vi bor i ett stort hus. Vi är här , alla sex tjejer med två coacher. Tävlingen startar imorgon. Bland lagen finns Oklahoma University som vi väldigt gärna vill slå. Oklahoma och Texas Tech är i samma Conference, BIG 12!! Oklahoma leder conference n och vi ligger tvåa. Nu ska vi ta dem!! De tog oss med ett slag förra gången vi möttes, men nu är vi mer än redo. Idag när jag ska spinga på toaletten ser jag att det är en liten gren på vägen och ska precis hoppa över den. Jag kommer närmare och ser vad det är, en ORM! Jag hatar ormar och jag skriker som en riktig tjej och springer åt andra hållet. Han låg ju bara ute i solen och solade sig!

Följ oss på www.golfstat.com klicka på Clover Cup 2013 och titta efter Texas Tech!

IMG_0612

IMG_0595

IMG_0635

IMG_0638

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s