Skandinavien tar över, typ..

elin

IMG_0522

Texas Tech Womens Golf Team kommer i höst att ha två blonda tjejer från Skandinavien! En tjej som heter Stephanie kommer hit och hon är danska. Hon har varit här i helgen och hälsat på. Jag fick i uppdrag av coach att vara hennes värd under besöket, jag hoppas att hon tyckte det var okej fast jag inte körde runt henne i någon fräsig BMW (hon fick åka i min Pontiac istället) eller bjöd på nybakade bullar.

Stephanie går just nu på en annan skola här i Texas men eftersom det är en mindre skola har de inte samma resurser som oss. Möjligheten för henne att utvecklas är därmed större om hon kommer till oss på Texas Tech. Under söndagen var hennes lag här och spelade match mot oss på vår hemmabana. Lubbock bjöd på mycket vind (som vanligt) med kastvindar som gör att du inte har en aning om hur det kommer att påverka ditt slag eller din . Det blåser mer eller mindre full storm här alltid. Vi börjar bli vana av blåsten och hur vi ska hantera det men de stackars tjejerna i det andra laget hade inte lika mycket erfarenhet av detta. Vi vann matchen!

Tävlingsscoren räknades in som en del i vårt kval till kommande tävling. Jag hade bästa scoren i söndags och slutade på en fjärde plats i kvalet. Endast tre slag från att ta hem alltihopa, men nästa gång … Men det spelar inte så stor roll eftersom jag kom med till tävlingen och på fredag sitter jag på ett flyg till Puerto Rico. Gud så trevligt! Vår första tävlingen går av stapeln 10-12 februari. Här hittar du länken till tävlingen.

Här är en länk till banan och boendet, nice!

#Apelsinjuicemedlimemåndag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s