Väldigt produktivt och lite skitsnack.

IMG_2046

IMG_2469

En bild från i somras då jag spelade British AM och den andra när våra footballs killar tyvärr förlorade mot Univeristy of Texas.

Denna onsdag har varit blåsig, solig, ganska så kall och väldigt produktiv. På träningen idag hann jag med att göra en puttövning, då man jobbar på att starta bollen på en linje. Om man inte startar bollen likadant varje gång så spelar det ingen roll på hur världsbäst man är på att läsa greener.

Körde även en chip övning. Börja med 25 bollar om man slår den inom 3 feet ta bort två bollar från de 25 om man slår de utanför 5 feet lägg till fem bollar till högen. Kör tills bollarna är slut samt byt klubba mellan varje chip.

Hann med en längdkontrolls puttövning. Jag satte upp en box på ungefär 20 cm och skulle sätta tre puttar irad från olika avstånd. Snabb check av allting på rangen och sen ut på banan för att spela greensome med min team mate Beverly Mendoza. Hon kommer från Philipinerna men har aldig varit på stranden!!!!

Igår fick jag ett sms från en kille som är i Turkiet och spelar golftävling. Där visade de Texas Techs basketmatch på tv!! Tänk vad vår skola är känd och det är väldigt roligt. Jag är mycket stolt över att vara en Texas Tech athlete. Passar på att berätta att våra baskettjejer vann matchen. Grattis till dem!

Det går ett rykte på vår skola att vår nya footballs coach skulle vara gay, vilket antagligen inte alls är sant och om det vore det så spelar det ingen roll det är 2013.

En lärare frågade idag en av footballsspelarna som är i min klass var detta ryktet kan komma ifrån. Footballsspelaren säger: ja, men han har ju jätte tighta jeans. (detta är det ända som ryktet finns, inget annat!!) Det är inga Cheap Monday vi snackar om. Killen har det vi i Europa/Sverige skulle kalla helt vanliga jeans. Men här i Texas är det annorlunda, det ska vara tre storlekar för stora och t-shirtarna ska gå ner till armbågarna och tjejerna ska ha stora t-shirtar som täcker de otroligt korta shorts de har, man vet knappt om de har shorts på sig för man kan ändå inte se dem. Jag skulle kunna snacka om dessa klädskillnader i mängder, men, va fasen vem bryr sig. Om de vill ha de får de ha det. Jag håller mig till mitt!

Nu englska och historia!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s