Alldels för snabba slutsatser!

IMG_0508

IMG_0504

IMG_0467

Jag vaknar kl 5:05 av att låset på ytterdörren öppnas och stängs. Tankarna som far genom mitt huvud är ungefär: inbrott, skit också, mina nycklar ligger på bänken i köket, de kommer ta min skitiga bil, vad ska jag då köra med, åhhh orkar inte fixa med försäkringar, tänk om de kommer in på mitt rum, vad gör jag? Jag kan ju inget om att skydda mig, undra om Hannah har hört att de är någon ute i köket.

Konstigt nog så somnnade jag om. Vaknar till igen av att låset går upp och någon stänger dörren, kl är nu 7.00. Kan det vara Hannah (min rumskamrat), men hon är aldrig uppe innan mig. Undra varför de är tillbaka? Det finns ju inget här av värde att stjäla. När ”tjuvarna” sätter på micron för att antagligen göra havregrynsgröt förstår jag att det aldrig varit någon i vår lägenhet.

Jag går upp och Hannah är i köket. Hannah har varit förkyld sen hon kom hit. Hon hade fått en ny medicin och har inte kunnat sova på hela natten. När klockan var 5 åkte hon till doktorn på skolan för att se vad som var fel och kl 7 kom hon tillbaka!! Hon fick traffat med doktorn och allt var bra igen.

Så här i efterhand kan man tycka att allt var så konstigt. Hur skulle någon fått tag på nycklar till vår lägenhet, men det var absolut inget som jag tänkte på under de minuterna jag låg som en liten förskräckt boll under mitt täcke. Måste erkänna att jag var väldigt lättad att det var Hannah men ledsen för hennes skull att hon mådde så dåligt.

I helgen testade jag min första doughnuts, visst det var gott men det finns väldigt många andra saker som är godare! Till exempel: juice på grönt äpple med lime, helt klart min favorit just nu!

En reaktion på ”Alldels för snabba slutsatser!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s