Kval har startat!

IMG_0397

Lördag, vilo lördag! Igår vart det kval. Jag börjar starkt och kännde mig stark som en oxe. Sänker mer eller mindre ett omöjligt bunker slag, chippade med självförtroende, slog drivern penetrerande men fick inte ihop en score. Fighten mellan mig och hål #10 står just nu, #10 vs Elin, 1-0 till #10. Två i vattnet och jag går ifrån par 3 hålet med en 8a. Drar i en biride men kommer inte riktigt tillbaka efter den stora dippen. Jag kommer in på en besviken femte plats men som tur är kommer vi spela fler rundor, ingenting är över.

Följ mig på instagram jag ska bli bättre på att ladda upp bilder. Nu när jag är Advertising major så får man lära sig massor av smarta saker om Facebook, reklamfilmer och Twitter. Jag är så glad att jag har hittat rätt. Jag har alltid trott att jag ska in i bussiness men jag gillar inte siffror så mycket så det är en väldans tur att jag inte är där! Jag saknar min mamma, pappa, mina vänner och alla på Falkenbergs Golfklubb i mitt kära hemland! KRAM på alla er!

Nu ska jag städa upp det lilla bomnedslag som har utbrutit på mitt rum.

Elinarvidss på instagram!
instaggram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s