Perfekt room mate

IMG_0458

Det är så bra att ha en room mate, speciellt när hon kommer hem med en juicemaskin! I juicemaskinen slängde jag i blodgrape, citron och lime. Igår kände jag mig lite sjuk när jag vaknade men efter den här shoten, som bestod av en veckas intag av c-vitamin, blev det mycket bättre. Tack Hannah för den investeringen, jag kommer testa att slänga i allt möjligt!

Skolan har börjat och jag har haft tur. Jag fick nog alla de bra lärarna som pratar tydligt, som säger något intressant och som bara inte läser av en power point som de satte ihop i mitten av 90-talet. Dessa lärarna skojar, snackar om Nike, lär mig hur jag ska spara pengar i mitt verkliga liv och uppskattar att man säger god morgon med en europeisk accent. Det gillar jag, det gör att jag förhoppningsvis kommer tycka det är lättare med skolan eftersom det är något intressant jag lär mig. Detta säger jag nu efter varit i skolan i tre dagar! Vi får se hur de låter i mitten av mars.

Vi spelar och tränar golf ute i det fina vädret. Idag har det varit 18 grader och knappt någon vind, underbart väder att vistas ute på en golfbana! Det känns precis som hemma i Sverige i början av maj. Jag ser förbättringar som händer, 2013 bjuder på fler birdies, jag rullar i fler puttar som är av längre avstånd, jag träffar fler greener och har en skön distans till vad det är att spela golf. Jag tar med mig allt detta varje dag i veckan!

På måndag är vi lediga från skolan, det är som min lärare sa: Martin Luther Kings Day eller något sånt tror jag. Sen bad han om ursäkt för att ha på ett nedvärderligt sätt talat om en av de viktigaste männen i Amerikas historia. Det spelar ingen roll vad det är för någon dag, det ska vara 17 grader och jag ska slå på rangen och sortera mina tankar i vilket fall som helst.

Mer juice åt folket och inte sån köpejuice, ja det skulle la vara Brämhults då!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s