Glädje, Bilar och Basket!

IMG_0447

IMG_0443

IMG_0449

Jag älskar att se personer som blir riktigt glada när de får något. Att man visar sin glädje och inte bara tar allt förgivet. I torsdags hämtade jag upp min Colombianska vän Esteban som spelar golf för TTU:s herrlag. Efter flygplatsen körde vi och hämtade hans nya bil. Han blev som ett litet barn, han var så glad, fast det inte var den finaste eller dyraste bilen. Grymt skoj att se! Mer av det! Det är lätt att bli negativ ibland.

Alla mina dagar har mer eller mindre sett likadana ut, gym på morgonen hemma till lunch och sen golfbanan. Jag spelar mest. Eftersom det inte är så mycket folk ute på banan så går det snabbt och smidigt. Annars blir det jobb på rangen eller chippning. Under förra terminen chippade jag inte så bra så denna termin kommer jag att lägga lite extra tid på chippningen. Vi ska bli bästa vänner mer eller mindre.

Båda golfprogrammen (TTU:s dam och herrlag) har fått en stor donation. Jag kommer inte ihåg från vem men vi tackar och tar emot med öppna armar! Mer pengar till programmet gör att vi kan köpa in bättre golfbollar till rangen eller hyra in en föreläsare, allt för att göra oss till bättre golfare. Så igår under basketmatchen skulle vi gå ner på planen för att ta emot checken. Det skulle vara jag och Esteban att representera spelarna samt alla golfcoacher. Esteban missade tiden och de andra spelarna har inte kommit tillbaka än så det blev bara jag. Vi bara stod där mer eller mindre och alla tog kort. Jag hade fått för mig att jag skulle behöva säga något nere på planen men som tur var det fel. Tack för det!

Nu ska jag göra mellanmål, det blir kanelstekta äpplen med keso!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s