På schemat

IMG_0413

IMG_0409

Just nu är Lubbock ganska så ensamt då många fortfarande är hemma på lov, men det är ganska så skönt på sitt sätt. Jag går upp relativt tidigt på morgonen, alltid en bra start, för att sen dra till gymmet. Eftersom det är varmast på eftermiddagarna så får det bli golfbanan då. Har försökt att komma ut och spela alla dagar. Jag har fått tillbaka suget för golfen och tycker det är väldigt skoj att spela och träna. Nu är det lite mindre än en månad kvar till vår första tävling och det ska bli spännande att börja en ny termin. Vi har ett mycket bra lag och därmed bra chans att vinna någon tävling men framför allt ska vi gå till Nationals (den stora finalen varje år).

På menyn dessa dagar har det varit, kålpudding, kycklingklubbor, tonfisksallad, kycklingsoppa med äpple och curry, smoothies, greekyoghurt med bär osv. Försäker köra lite olika rätter. Förra terminen rullade jag runt på två olika rätter, ganska tjatigt, så det får bli ändring denna terminen.

På fysschemat har det varit ben men mest med enbart kroppsvikt eller endast lätt belastning. Det har även sprungits en del men då bara distanser. Jag har gått till det allmänna gymmet som vi har på skolan för alla elever eftersom gymmet för oss athleter är stängt över lovet. Där har de TV-apparater vid varje löpband, vilket innebär att man kan springa hur långt som helst (krydd). Jag kollar på massa skvaller-program om kändisar hit och dit, totalt meningslöst men ganska så skoj ändå! Sådana saker finns inte i athleternas gym, kanske finns en tanke bakom det …

Nu börjar det närma sig vår första tävlingen för vårsäsongen, Lady Puerto Rico Classic 10-12 februari. På vår hemsida finns en nedräknare, 32 dagar och 9 timmar kvar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s