Det är här det händer!

IMG_0390

IMG_0400

IMG_0396

På köpcentrat Walmart idag (där det händer, så att säga). Jag står i kassan och framför mig står en mamma med sitt 4-åriga barn i kundvagnen. Barnet har långt hår precis som många barn ofta har. Barnet snackar på med damen i kassan som är i 60-års åldern. Det tar tid, mer och mer tid. När de är klara säger damen i kassen, gud vilken snäll flicka som följer med mamma till affären. Mamman säger snabbt, det är en pojke. Kassörskan uppfattar inte vad mamman säger så mamman upprepar, det är en pojke. Jag kan knappt hålla mig för skratt, damen säger jaha det såg ut som en flicka, vilket inte gjorde saken bättre! Vem vill höra att ens pojke ser ut som en flicka. När det är min tur frågar hon i kassan mig om jag såg att det var en kille. Som jag skrattade när jag gick ut till bilen!

Idag såg jag något riktigt schysst i en tidning som jag tänkte testa. Man tar banan och mosar den, häller på havregryn, kletar ihop det, rullar det till bollar och sen in i ugnen! Det smakar som banankaka! Det var faktiskt gott, jag åt en när de kom ut ur ugnen men jag vet inte hur de kommer att vara när de är kalla, kanske funkar.

Idag har jag varit på golfbanan, soligt och fint, jag fick till och med lite färg i ansiktet. Annars är det riktigt kallt på nätterna och det blir frost på bilarna. Det händer inte så ofta men om man tar ”fel” parkering, dvs dem i skuggan, så är frosten fortfarande kvar när man kommer ut på morgonen. Idag hade jag parkerat på ”fel” ställe, och hade ingen skrapa (vet inte vart den har tagit vägen) så istället fick jag använda det som fanns, en flippflopp-sko! Samtidigt som jag skrapar rutorna så tänker jag på mina kusiner och morbröder om de skulle skrapa sina fina BMW:s med en flippflopp! De skulle ha sett mig. Kom fram till att flippflopps är verkligen underskattade som isskrapa, det gick hur bra som helst!

Over and out!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s