2013 har startat

nyår
Gott Nytt År på alla er i cyber världen! Min nyårsafton firades i San Marcos tillsammans med Christoffer och två tjejer som cokså spelar golf här. Vi hade det väldigt trevligt.

Idag och igår har jag varit så sugen på att komma hem till Lubbock och börja träna golf och förbereda mig inför nästa tävling som börjar den 8 februari i Purto Rico. Jag är kommer att fortsätta på samma spår med träning som jag gjorde innan jullovet.

Nu har jag och Christoffer varit med varandra hela tiden i tre veckor och det märks att vi i vanligt fall inte är så här mycket med varandra. Det är inget som man kan ta på vad som är felet men jag tror det är att jag börjar längta hem till mitt ”normala” liv där jag bestämmer allt och inte behöver anpassa mig till någon eller något. Det är en underbar känsla att veta att jag saknar golfen bara efter ett litet uppehåll och att jag saknar min hemstad (som alla andra säger är så tråkig).

Mot gymet och löpbandet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s