Två höjdrädda

IMG_0078

IMG_0075

IMG_0056

IMG_0105

IMG_0100

IMG_0088

IMG_0067

IMG_0054

IMG_0085

Mike-the-Tiger-1

Dagen startade med storm och regn. Sedan fick vi inte komma ut på den golfbana som var bestämt eftersom vi inte spelade med någon medlem… gick inte att ändra på, så det blev ingen golf. Istället kollade vi in LSU campus. De har ett gigantiskt football stadium, en riktig tiger, Mike the Tiger (skolans maskot).

Vi passade även på att åka in till Baton Rouge city eller vad man ska kalla det. Där hittade vi ett stort torn, tornet var Capital State Building. Efter ett tag fattade vi att man kunde gå in i det. Jag och Christoffer som båda två är höjd rädda så hade inte vi några tankar på att gå up i tornet. När vi kommer in blir vi mer eller mindre intryckta i en hiss upp till 27 våningen, då var vi inte stora kan jag säga!! Jag fick tillbaka samma känsla som jag hade på när vi åkte linbana i Kanada, fy fasen!!

En av mina vänner Madelene Sagström bor i Baton Rouge men är hemma på lov just nu. Hon tipsade om vår lunch, ett riktigt bra stället, Sammy’s!

Det som slog både mig och Christoffer är att nästan alla vägar ligger på broar, allt landskap är blött och det står vatten överallt därför finns det nog ingen möjlighet att bygga vägar på något bättre sätt. DEt är kul att bara se olika miljöer, byggnader och folk. Vi njuter av att vara här!

Imorgon blir det New Orleans för hela slanten!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s