Louisiana!!

20121220-074916.jpg

20121220-074942.jpg

20121220-075002.jpg

Första natten i staten Louisiana spenderades på hotellet Best Western i Baton Rouge. Louisiana State University ligger bara någon mil norr om staden. Vi kom hit precis när det hade blivit mörkt så vi vet inte hur det egentligen ser ut här.

Bilresan gick bra, säger jag som satt bredvid, sov lite och åt lite clementiner och bestämde vilken kanal på radion. Det hade varit katastrof om jag tyckt det var jobbigt, hur jobbigt hade inte Christoffer haft de då? Det var inte så mycket trafik vilket underlättade. Vi såg säkert 15 poliser på de 8 timmar det tog att köra från Christoffers lägenhet i San Marcos till Baton Rouge! Man ser ofta många poliser jämfört med Sverige. Det verkade som om de hade koncentrerat sig på lastbilar den här dagen.

När vi har en timma kvar är vi båda riktigt hungriga. Vi ser då skylten som vi alla vet hur den ser ut. Okej, vi tar en cheeseburgare på McDriven för att sen komma till hotellet så snabbt som möjligt. Det tog en evighet tills vi fick de två stora salladerna som vi inte ens hade beställt? När jag hade sagt vad jag tyckte till personalen gick det desto snabbare, de två små stackarna som skulle kallas cheeseburgare kunde man knappast kalla mat. Men va fasen, aldrig, aldrig mer McDonalds!!

Vi vaknar av regn och blåst men det ska förhoppningsvis försvinna. Dags att kolla in Baton Rouge lite närmare!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s