Turisterna Arvidssons


NV_01

På onsdag den 19:e är det dags!

camra

Då startar vår jultrip öster ut från Texas. Planen är att först åka till Louisianas stjärna: New Orleans! Där ska vi först passa på att testa LSU:s (Louisiana State University) hemma golfbana för att därefter köra ner till New Orleans. Där ska vi få några härliga lokala smakupplevelser, säkert lite skön gatumusik, lite historik och även se vackra/gamla byggnader och trädgårdar.

När vi har kollat in New Orleans ordentligt så bär det av till hamnen. Vi ska ut på havet, i åtta dagar ska vi vistas på ”Navigator of the Sea” som skeppet heter, hoppas inte Christoffer blir sjösjuk! Båten lägger ut den 22:e på eftermiddagen från New Orleans och har autopiloten inställd först till Jamaica sen till Cayman Island vidare till Mexico. Det är vi och 6000 andra som ska fira jul på havet. Vi är så spända på hur detta kommer att bli, det ska bli så skoj!

Strax utvecklas vi till riktiga turister!! Idag har det inhandlats kamera, jag har aldrig funderat på att köpa en kamera innan men nu när vi ska på semester så duger inte en iPhone kamera om man vill ha bra bilder, speciellt inomhus. Vi ska ta kort på allting, precis som alla andra turister. Vi har även inköpt snorkel, här ska det snorklas bland fiskarna. Badlakan, för solas skall det göras och imon ska det fixas spelningslistor på Spotify. Jag har en tendens att köra hårt, väldigt hårt på några få låtar och sen blir jag så trött på dem att det inte går att lyssna fler gånger. Så imon ska det bli nytt och fräscht i hörlurarna.

1,5 dag kvar, hade gärna sett att det var imorgon istället!

3 reaktioner på ”Turisterna Arvidssons

 1. Susanne Karlsson

  Hade gärna bytat med dig för att få värme och sol. Hoppas att du får en riktigt fin helg med många minnesvärd upplevelser. God Jul och ett Gott nytt Golfår med många framgångar!
  Kram Sussi

  Gilla

 2. mamma och pappa

  Pappa och jag kommer att sakna er men vi vet att ni kommer att få uppleva många härliga dagar under jullovet. Ta tillvara på varenda minut och njut så ses vi i maj när vi kommer 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s