The Hobbit!

The-Hobbit-compo-poster-1

Austin, San Marcos next, next Austin, San Marcos. Om tre timmar sitter jag på planet påväg till min bror. Vi startar vår jultrip från hans lägenhet på onsdag så jag flyger dit idag och spenderar några extra dagar hos honom innan vi ger oss av på onsdag.

Igår var vi på bio. Jag ska vara helt ärlig, jag var jättetrött redan innan vi åkte dit, så jag blev inte så förvånad när jag vaknade upp en bit in i filmen. Filmen var 3 timmar lång, att jag missade lite i början, gjorde inte så mycket. Vi såg filmen The Hobbit. En mycket cool film med många fantastiska scener. Trots det kommer den inte med på min topplista av bra filmer. Kanske för att jag aldrig har sett eller läst trilogin Sagan om ringen, där Hobbit ingår.

Nu är hela lägenheten julstädad fast ingen kommer vara här på tre veckor. Men det känns bra att komma hem till en fräsch och ren lägenhet. Årets julklapp från vårt golflag (TTU Womens Golf Team) till vår fystränare blev; Glögg (saftglögg). Jag hittade det ute på World Market och tyckte det var en rolig ide. När vi kom till gymmet, dagen efter, berättade han att han hade testat det och att han gillade det sådär. Han hade glömt att värma upp det och jag berättade att du måste värma den. Igår fick jag ett sms från honom: Glögg är ju riktigt gott!

Gradutation var i fredags, himmeln var blå och fin. Alla hade klänningar, lockigt hår, höga klackar, smink osv. Efter ett tag öppnar sig himmeln och det blåser upp till storm. Det regnade på tvären, där försvann lockarna snabbt!! Under ceremonin ägnades en tyst minut till det fruktansvärda som hände i Connecticut igår men även till en 19-årig flicka som blev påkörd strax utanför vårt campus av en kille som körde rattfull. Flickan avled och killen kommer att få minst 25 års fängelse. Om det är rätt eller fel finns det många olika teorier om. Jag kan väl tycka att killens liv är redan förstört genom att ha en annans liv på sitt samvete. Att dessutom tillbringa hälften av sitt resterande liv bakom galler gör ju honom inte till en bättre människa.

Nu till något som är lite roligare, jag och Hannah ska till ett lunchställe som har en salladsdisk på minst 10 meter. Där finns allt man kan önska sig! Trevlig lunch!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s